חברי מועצת העיר תל אביב- יפו, שמשתייכים לסיעתו של ראש העיר שלנו, מר רון חולדאי, שלחו לשאר חברי מועצת העיר הזמנה ל'ישיבה חגיגית ומיוחדת', שתיערך בבניין העיריה יחד עם שלוחי ורבני חב"ד בתל-אביב ושכונותיה, בה יציינו את יום הולדתו של 'המנהיג היהודי הגדול' הרבי מליובאוויטש זצ"ל. התרפסותם של נבחרי הציבור שלנו הביאה עליהם את תגובתה של עמותת תושבי רמת אביב אליה הייתי רוצה להוסיף תזכורת משלי: בעוד מספר חודשים נידרש לבחור מועצה וראש עיר לתל אביב – יפו. על כולנו לזכור היטב מי ממשרתי הציבור המכהנים היום מגבה את התנועה האנטי-ציונית ואנטי-דמוקרטית ששמה לה למטרה לשדל צעירים חילוניים לנטוש את מעגל ההשכלה, העבודה והשירות ולהצטרף לכת שמתמקדת בפעילות מיסיונרית ובניסיונות חוזרים ונשנים להשתלט לא רק על נפשות אלא גם על נכסים ושטחי קרקע. כת חב"ד גורמת נזקים חמורים לעירנו ולמשפחותינו וחובה עלינו לנצל את יום הבחירות בכדי לסגור חשבון עם כל הפוליטיקאים שתומכים בה.
נוסח ההזמנה של חברי המועצה, חתום על ידי יעל דיין, בנימין בביוף, דורון ספיר ומשה טיומקין:
|
ביום ראשון ה-17.3.2013 יקיימו בכירים מסיעת ראש עיריית תל אביב, יו"ר מועצת העיר יעל דיין, ממלא מקום ראש העיר ויו"ר הוועדה המקומית דורון ספיר, חגיגה "לציון יום הולדתו של המנהיג היהודי הגדול הרבי מלובאוויטש" (כלשון ההזמנה המצורפת למייל זה), אליה מוזמנים כל שלוחי ורבני חב"ד בתל אביב.
חב"ד הינה תנועה אנטי ציונית מובהקת שמתנגדת לשלטון הדמוקרטי בישראל, שתומכת בשלטון הלכתי בישראל, רוב חבריה אינם משרתים בצבא ומתנגדים לשרות בצבא, על מוסדותיה לא מתנופף דגל ישראל אלא דגל חב"ד והיא פועלת במרץ להחזרה בתשובה, בעיקר בקרב בני הנוער של תושבי תל אביב.
ברמת אביב תועדה משך שנים רבות, פעילות אינטנסיבית של שלוחי ופעילי חב"ד, לניכוס נכסים, לעיתים קרובות בדרכים לא חוקיות וללא היתרים, ללא אישורים מאותה עיריה שעתה חוגגת איתם את יום ההולדת של משיחם, למשל - הפעלת גן בצורה לא חוקית בבית קזנצ'י ברחוב רידינג 38, בנייה לא חוקית בבית מילמן, הקמת מקוואות ללא אישור בבית מילמן ועוד.
מיותר לציין כי לו אנו היינו מעזים לבנות ללא היתרים, העיריה לא היתה חוגגת עימנו, אלא תובעת אותנו במלוא המרץ, ובצדק.
בכל השנים הנ"ל, מנהיגי סיעת ראש העיריה מילאו פיהם מיים לנוכח פעילות חב"ד ברמת אביב, בעוד שקומץ של חברי מועצת העיר כגון מיטל להבי, ראובן לדיאנסקי ותמר זנדברג סייעו לפעילי השכונה בפעילותם כנגד הניסיונות הבלתי פוסקים לשנות את צביונה.
על כך גם ניתן גם להוסיף את העובדה כי בשנה האחרונה פעילי חב"ד ברמת אביב נטלו חסות על פדופיל אשר הועבר מדירת מסתור אחת לשנייה עד אשר לחץ ציבורי עז של פעילי העמותה ותושבי השכונה הובילו לעזיבתו.
והנה כל זה לא מונע מראש העיר רון חולדאי, שהוא צבר, קיבוצניק לשעבר, תת אלוף במיל, מפקד טייסת לשעבר ואיש חינוך (אשר לדידו החינוך הוא מהות "הכל"), ולממלא מקום ראש העיר, עו"ד דורון ספיר, אשר בתפקידו כיו"ר הוועדה המקומית אחראי גם על טיפול בהפרות הבנייה של חב"ד ברמת אביב, לארח אירוע המתקיים עם תנועה אנטי ציונית קיצונית שחלקה אף מורכב מפעילים משיחיים ולקיים חגיגה לציון יום הולדתו של מנהיג התנועה לשעבר, שהיה ממתנגדיה החריפים ביותר של ישראל הציונית.
אנחנו רוצים תשובה לשאלה למה? למה ראשי העירייה לא רק שמשתתפים בחגיגה זו אלא מארחים אותה בבניין שלטון רשמי של מדינת ישראל הדמוקרטית והציונית שלה חב"ד הינה מתנגדת באופן מובהק ?!
אם אתם חושבים שטעיתי, עיוותי, השמטתי, סילפתי, שכחתי, הולכתי שולל, לא הבנתי או לא הצגתי תמונה מלאה תוכלו לנצל את מנגנון התגובות בכדי להעיר על המאמר, להפנות את תשומת לב הקוראים לטעויותיי ולהוסיף כל מידע שנראה לכם חשוב או רלוונטי. אינכם צריכים להירשם מראש ואינכם צריכים אפילו להזדהות בשמכם האמיתי. עם זאת, אודה לכם אם את ההשמצות האישיות תפנו לדף הנקרא 'תגובות כלליות', אליו תוכלו להגיע באמצעות המשבצת הירוקה הנקראת 'הפניות' שנמצאת בשמאלו של דף הבית.
דעותיכם חשובות לי אז אנא הגיבו למאמר ודרגו אותו. בנוסף, אשמח אם תצביעו בסקר שבדף הבית. אני חושב שצריך להפיץ ברבים את בשורת הספקנות ולכן אם המאמר מצא חן בעיניכם אנא שתפו אותו עם חבריכם ברשת החברתית אליה אתם משתייכים. לנוחיותכם, תמצאו בסוף המאמר כפתורי שיתוף שיקשרו אתכם באופן אוטומטי לכל רשת חברתית שרק תרצו.
|
התגובות האחרונות